a

Facebook

Twitter

İnstagram

Dijital Çözüm Ortağı
SEO Web Dizayn
© Köse & Yılmaz Hukuk Bürosu 2022

0216 467 00 29

Çalışma Saatleri: 8:30-18:30

info@kyhukuk.com.tr

Bize Ulaşın

Facebook

İnstagram

Twitter

Ara

Köse & Yılmaz Hukuk Bürosu 

 

Köse & Yılmaz Hukuk Bürosu , konularında gereken akademik ve mesleki birikim ve tecrübeye sahip olmanın yanı sıra genç ve dinamik yapıdaki geniş kadrosu ile kuruluşundan bu yana sürekli büyümekte ve yenilenmektedir. Büromuzda, yurt genelinde, Hukuksal Danışmanlık hizmetleri başta olmak üzere, icra ve iflas hukuku, İdare ve Vergi hukuku, Ticaret hukuku, iş hukuku, Fikri ve Sınai Haklar, sağlık hukuku, gayrimenkul hukuku ve genel hukuk dallarında avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmeti verilmektedir.

 

Koşuyolu’nda beş katlı müstakil bir binada hizmet veren K&K Hukuk Bürosu bünyesinde her biri ihtisas sahibi toplam 5 hukukçu bulunmaktadır. Ayrıca stajyer avukatlar ve takip elemanlarından oluşan 12 kişilik kadro büro bünyesinde çalışmaktadır. Hukuk Müşavirliği hizmeti verdiğimiz şirketlerde, şirketin tüm hukuk ihtiyacının en iyi şekilde karşılanması ve organize edilmesi için Hukuk Bürosu avukatlarından bir hukukçu Koordinatör Avukat olarak görevlendirilmektedir.

 

Bu hukukçu, şirketin hukuk koordinatörü olarak şirketin hukuka ilişkin tüm işlerini konuyla ilgili İHTİSAS SAHİBİ HUKUKÇULARLA çözmekte/organize etmektedir. Böylece şirketin hukuka ilişkin tüm sorunları tecrübe ve ihtisas sahibi hukukçular tarafından çözülmektedir.

 

Hukukta, ihtiyacın en hızlı sürede ve doğru bir şekilde giderilmesi önemlidir. Bu nedenle talep, hukuk bürosuna geldiğinde aynı gün içinde çözüm veya rapor süresi şirkete bildirilmekte, tüm iletişim ve yazışmalar ağırlıklı olarak mail ortamında yürütülmektedir.

 

Teamwork hukuk otomasyon programının kullanıldığı teknolojik altyapımız, Ulusal Yargı Ağı Projesi (UYAP) ile uyumlu hale getirilmiştir ve bilgilendirme amaçlı internet sitemiz faaliyete geçirilmiştir. Büromuzun en temel prensibi müvekkillerine karşı her zaman tam bir şeffaflık ve hesap verilebilirlik içerisinde olmaktır. Bu amaçla her ay sonu mali ve dava bazlı ayrıntılı raporlar hazırlanarak müvekkillerimiz ile mutabakat yapılmaktadır.

 

Saygılarımızla…